Diamant 7a, 3641 XR Mijdrecht
06 3381 8296
info@equineplus.nl

Itovi en Vitassage

Itovi en Vitassage

De ITOVI is in Europa nog niet zo bekend. In Amerika wordt deze scanner volop gebruikt bij mensen, honden en paarden. In mijn praktijk gebruik ik de scanner voornamelijk voor de paarden.

Wat doet de ITOVI scanner?
De ITOVI scanner is een klein apparaat en scant draadloos binnen 1 minuut het lichaam. De scanner gebruikt een bewezen, wetenschappelijk technologie en een gepatenteerd algoritme. Op basis van deze techologie bepaalt de ITOVI waar het lichaam behoefte aan heeft. In de groeiende wereld van essentiele oliën en supplementen is dit een belangrijk hulpmiddel om de juiste oliën aan te bevelen. Ik zet de ITOVI scanner in bij paarden. De ITOVI geeft middels een rapport aan welke oliën of supplementen aanbevolen worden ter ondersteuning van de gezondheid van het paard.

Aan de hand van de uitslag van de scan is er de mogelijkheid om de vitassage in te zetten. Dit is een massageapparaat waar drie oliën in passen. Door de roterende bewegingen van de vitassage wordt er een ontspannend effect gecreerd en wordt er voor gezorgd, dat de oliën diep de huid in gaan. Daar worden de oliën opgenomen. Op de website www.itovi.com vindt u meer informatie.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!
Wil je zelf een ITOVI scanner aanschaffen, dan kunt u onderstaande link gebruiken. https://goo.gl/fXubFF